Netværket Vilde Hjerter – for kvinder med en opmærksomhedsforstyrrelse

Er du en kvinde med en opmærksomhedsforstyrrelse og har oplevet både styrkerne og udfordringerne ved at have dit vilde hjerte gennem dit liv? Vil du gerne i samspil med andre kvinder, som minder om dig, udforske hvordan du kan blive endnu bedre til at nyde glæderne og mindske det store besvær, som kan være ved at have en neurodivergent hjerne i et krævende samfund? Så er netværket Vilde Hjerter måske noget for dig.

Netværket samler 8 kvinder og skaber en ramme for samspillet i gruppen, der sikrer, at alle hver for sig, og sammen, får større forståelse for deres neurodivergente hjerner, deres muligheder og begrænsninger. I netværket skabes en ramme for, at alle helt konkret får arbejdet med individuelle planer for, hvordan de kan mestre det svære i hverdagen ved hjælp af gode strategier. Erfaringsdeling og sparring mellem kvinderne vil få stor plads. Netværksmøderne vil dermed byde på en vekselvirkning mellem mindre oplæg, erfaringsudveksling, gruppearbejde med konkrete strategier og individuelle træningsopgaver.

Temaerne vi arbejder med i netværket er: 

  • Hvad er AD(H)D og hvordan kan det komme til udtryk? Hvordan kommer det til udtryk hos lige netop dig?
  • Hvordan spiller det at have AD(H)D ind på dit uddannelses- og arbejdsliv?
  • Hvordan er det at være lige netop kvinde med AD(H)D ?
  • Er der områder i dit hverdagsliv, hvor din opmærksomhedsforstyrrelse udfordrer?  
  • Hvad kan fokus på søvn, energi, motion og kost betyde for en kvinde med AD(H)D ?
  • Hvordan kan en opmærksomhedsforstyrrelse spille ind på selvforståelse og selvværd?
  • Hvordan er det at være i en verden, der ikke i særlig høj grad er indrettet til mennesker med opmærksomhedsforstyrrelser?
  • Hvordan kan din neurodivergente hjerne påvirke dit følelsesliv? 
  • Hvilke erfaringer med at fungere med en neurodivergent hjerne har du, der har hjulpet dig i dit liv, som du gerne vil dele?

Hvornår, hvor og til hvilken pris?  Næste netværk startes op til marts, tirsdag formiddage fra kl. 9 til 11.30. Mødedatoerne er: d. 27/8, d. 10/9, d. 24/9, d. 8/10, d. 22/10 og d. 5/11.

Gruppen mødes 6 gange a 2½ timer, og det koster 5800 kr. i alt for hele forløbet, hvilket svarer til 967 kr. pr. gang. Er du medlem af Sygesikring danmark, og opfylder kriterierne for tilskud, kan du få 200 kr. tilbage pr gang, svarende til 1200 kr. for hele forløbet. Det fulde beløb skal betales ved tilmelding. 

Der vil være the, kaffe og snacks ved møderne.

Møderne holdes i lokaler i Aarhus.

Facilitatorer for netværket: Specialpsykolog Clea Thastum samt proceskonsulent Liv Gro Jensen, der selv har en opmærksomhedsforstyrrelse og har lavet podcastrækken Vilde Hjerter.

Tilmelding: Send en mail til mig: kontakt@cleathastum.dk


Podcast

Jeg deltager i podcasten Vilde Hjerter, der handler om ADHD og ADD hos piger og kvinder.

Lyt med her: Vilde Hjerter | Podcast på Spotify

Skrevet om podcasten af værten Liv Gro Jensen:

Podcasten Vilde Hjerter handler om dejlige og det udfordrende ved at være lige netop kvinde og have ADHD og/eller ADD.

Her får du levende beskrivelser og perspektiver på livet med diagnosen på godt og på ondt. Du kan møde Eva Kirketerp og Clea Thastum, der er superdygtige specialpsykologer og Rikke Mosberg, der – ligesom mig – har en opmærksomhedsforstyrrelse. Gennem dialogerne, jeg har med disse kvinder, hører du om stort og småt i livet med ADHD og ADD.

Samtidigt hører du løbende min egen historie og får indblik i min helt nære hverdag i form af små optagede dagbogssekvenser. Varmt velkommen til fællesskabet Vilde Hjerter. Din vært er Liv Gro Jensen, og jeg har selv ADD.


ADHD-venlig kropsscanning