TERAPI

Indledende samtale 1900 kr. / 75 minutters samtale og efterfølgende journalskrivning. Dertil kommer 1300 kr./time til forberedelse, såfremt der fremsendes materiale til gennemlæsning, f.eks. papirer fra PPR eller andet.

Individuel samtale 1300 kr. / 50 min.

Familiesamtale / forældrerådgivning 1300 kr. / 50 min. eller 1900 kr. / 75 min


UDREDNING

Timeprisen for udredning er 1700 kr. Timeprisen anvendes ved konfrontationstid, opgørelse af spørgeskemaer og lignende, gennemlæsning af sagsakter og journalskrivning samt til udfærdigelse af erklæring. Prisen for en udredning er afhængig af timeforbruget. Kontakt mig per mail, med nærmere beskrivelse af, hvad der ønskes udredt, og der gives et overslag.

Ved udredninger samarbejder jeg med Karin Engholt Sejersen og Tina Elmholdt.

Kognitiv vurdering med WISC-V koster 5500 kr. inklusiv rapport.

Vurdering af opmærksomhedsfunktion koster 3800 kr. inklusiv rapport.

Deltagelse i netværksmøde 2000 kr. plus kørsel (1000 kr. i timen plus statens kørselstakst).


SUPERVISION

Individuelt 1400 kr./time

Gruppe op til 8 personer 2000 kr./time.

Ved større grupper kontakt mig for at aftale pris og vilkår.


UNDERVISNING

Aftales individuelt alt efter ønsker, behov osv.


TILSKUD

Jeg har desværre ikke aftale med Sygesikringen og kan derfor ikke tage imod henvisning fra egen læge.  Du kan lave en geografisk søgning på Psykologer i Danmark her, og finde lokale ydernummer psykologer ved at klikke af i “Tilskud ved lægehenvisning”.

Hvis du har en privat sundhedsforsikring, kan du få hel eller delvis refusion. Mulighederne afhænger af dit forsikringsselskab, så kontakt dem gerne, og hør yderligere.

I nogle tilfælde er det muligt at benytte en sundhedsforsiring, som du eller din arbejdsgiver har tegnet.

Er du medlem af Sygeforsikringen Danmark gives der tilskud på 3-600 kr. pr session. Du kan læse mere om tilskudsreglerne for Sygeforsikringen Danmark her.

Ordningen med sygesikringsgruppe 2 gælder kun ved speciallæger, herunder psykiatere, så ordningen kan ikke anvendes hos mig.