Har du AD(H)D eller lignende udfordringer?

Kæmper du med energiforvaltning, rastløshed og tankemylder?

Er du nysgerrig på hvad naturen kan for dig?

Så er dette måske noget for dig: Vi tilbyder nemlig et gruppeforløb for unge voksne i naturen, hvor vi netop vil udforske, og lege med hvad naturen kan i forhold til:

· at finde ro

· at få energi

· at have det sjovt

· at udfordre dig selv

Gennem de senere år er der blevet tiltagende fokus på naturens værdi og dens positive virkning når man lever med både opmærksomheds- og følelsesmæssige udfordringer. Forskning viser, at det at være i naturen, udover at have positiv effekt både psykisk og fysisk, forbedrer koncentrationsevnen for mennesker med AD(H)D. Derfor vil vi gerne udforske hvordan en grøn dosis i hverdagen kan være noget for dig. Vi vil med gruppen tilbyde en ramme med aktiviteter og øvelser, hvor forskellige elementer af naturen kommer i spil. Vi ønsker med gruppen at give mulighed for konkrete erfaringer og oplevelser med, hvad der er hjælpsomt, ved faktisk at være og gøre noget sammen i naturen, fremfor kun at samtale om det. Vi håber at kunne bidrage med erfaringer som giver dig viden om hvordan og hvor meget du kan inddrage naturen i din hverdag, og hvilken ”grøn dosis natur” der kan være gavnlig for dig. Der er ingen ”korrekte” måder at være i naturen på. Det handler om at finde det der er godt for dig: måske vil du opdage, at du elsker at være på vandet på et board som flyder stille og roligt, eller vildt og voldsomt, måske vil du opdage at bålet er det allerbedste for dig, den måde det knitrer på, de farver, måske er det lyden af blæsten eller noget helt tredje.

Hvem er vi: Vi er to psykologer, Else og Clea, der begge har arbejdet som psykologer i mange år. Vi har stor erfaring med at arbejde med unge og voksne med AD(H)D og har stor passion for naturen og dens effekt på krop og sind.

Hvornår mødes vi? Vi mødes 6 gange af 3 timer hver 14. dag kl. 16-19.
Datoerne er d. 22/8, 5/9, 12/9, 26/9, 10/10, 31/10.

Vi mødes ved Risskov strand, på sydsiden af Den Permanente. Vi mødes altid i naturen og starter altid med at lave bål. Vi sætter rammen for aktiviteter og øvelser

Hvem kan være med? Gruppen er for unge og voksne over 18 år, med AD(H)D eller lignende udfordringer.

Pris: 6000 kr.
Hvis du er medlem af Sygesikring danmark og opfylder kriterierne for tilskud, kan du få 200 kr. i tilskud pr. gang, svarende til 1200 kr. for hele forløbet. Det fulde beløb skal betales ved tilmelding.

Ved interesse eller tilmelding skriv til Clea på kontakt@cleathastum