Netværket Vilde Hjerter – for kvinder med en opmærksomhedsforstyrrelse

Er du kvinde med en opmærksomhedsforstyrrelse og har oplevet både styrkerne og udfordringerne ved at have dit vilde hjerte gennem dit liv? Vil du gerne i samspil med andre kvinder, som minder om dig, udforske hvordan du kan blive endnu bedre til at nyde glæderne og mindske det store besvær, som kan være ved at have en neurodivergent hjerne i et krævende samfund? Så er netværket Vilde Hjerter måske noget for dig.

Netværket samler 8 kvinder og skaber en ramme for samspillet i gruppen, der sikrer, at alle hver for sig, og sammen, får større forståelse for deres neurodivergente hjerner, deres muligheder og begrænsninger. I netværket skabes en ramme for, at alle helt konkret får arbejdet med individuelle planer for, hvordan de kan mestre det svære i hverdagen ved hjælp af gode strategier. Erfaringsdeling og sparring mellem kvinderne vil få stor plads. Netværksmøderne vil dermed byde på en vekselvirkning mellem mindre oplæg, erfaringsudveksling, gruppearbejde med konkrete strategier og individuelle træningsopgaver.

Temaerne vi arbejder med i netværket er: 

  • Hvad er AD(H)D og hvordan kan det komme til udtryk? Hvordan kommer det til udtryk hos lige netop dig?
  • Hvordan spiller det at have AD(H)D ind på dit uddannelses- og arbejdsliv?
  • Hvordan er det at være lige netop kvinde med AD(H)D ?
  • Er der områder i dit hverdagsliv, hvor din opmærksomhedsforstyrrelse udfordrer?  
  • Hvad kan fokus på søvn, energi, motion og kost betyde for en kvinde med AD(H)D ?
  • Hvordan kan en opmærksomhedsforstyrrelse spille ind på selvforståelse og selvværd?
  • Hvordan er det at være i en verden, der ikke i særlig høj grad er indrettet til mennesker med opmærksomhedsforstyrrelser?
  • Hvordan kan din neurodivergente hjerne påvirke dit følelsesliv? 
  • Hvilke erfaringer med at fungere med en neurodivergent hjerne har du, der har hjulpet dig i dit liv, som du gerne vil dele?

Hvornår, hvor og til hvilken pris? 

Næste netværk startes op til marts, tirsdag formiddage fra kl. 9 til 11.30. Mødedatoerne er: d. 27/8, d. 10/9, d. 24/9, d. 8/10, d. 22/10 og d. 5/11

Der vil være the, kaffe og snacks ved møderne.

Møderne holdes i lokaler i Aarhus.

Facilitatorer for netværket: Specialpsykolog Clea Thastum samt proceskonsulent Liv Gro Jensen, der selv har en opmærksomhedsforstyrrelse og har lavet podcastrækken Vilde Hjerter.

Tilmelding: Send en mail til mig: kontakt@cleathastum.dk

Betingelser: Tilmelding er bindende. Bliver du forhindret i at deltage i forløbet, er du velkommen til at finde en anden, der kan overtage din plads. Du kan kun overdrage din plads til hele forløbet og det kan kun ske før forløbet starter. Du skal huske at orientere os før første gang, hvis der er en anden, der overtager din plads. Vi kan desværre ikke tilbyde at hjælpe med at finde en anden til at overtage din plads.